Levande musik utanför ett fönster nära dig!
Smittfritt och säkert för alla.

Vidare

Teater Trassel presenterar:
FÖNSTERKONSERTER - den lilla kulturupplevelsen på distans

I trassliga tider vill vi bjuda på musik och glädje! Jerry och LinaMaria från Teater Trassel, tillsammans med riksspelmännen Anna och Erik på fiol & dragspel, ger sig ut i Skåne för att sjunga visor "utanför ditt fönster".

Repertoaren är visor, skillingtryck, klassiska allsångslåtar, och evergreens som alla känner igen. Vi satsar mycket på att möta vår publik på ett personligt och roande sätt, även om vi av uppenbara skäl befinner oss en (fysisk) bit ifrån varandra. I samarbete med spelställena hittar vi en plats utomhus att framträda på där de boende kan lyssna på oss inifrån sina lägenheter eller på uteplatsen. Varje tillfälle är unikt och vi anstränger oss att hitta individuella lösningar som fungerar.

Under maj och juni spelade vi utanför boenden och träffpunkter i mellersta och norra Skåne tack vare stöd/bidrag från Sparbanken Skåne/Sparbanksstiftelsen Finn och RFoD. Det var oerhört uppskattat och vi hoppas nu på att fortsätta spela för våra äldre som längtar efter musik och underhållning! Sitter du på en position att hjälpa oss förverkliga detta (om du t.ex. jobbar inom vård och omsorg på en kommun, eller på ett företag som är intresserade av att sponsra) hoppas vi du kontaktar oss så kan vi diskutera upplägget!

Här kan du läsa en rapport från ett av våra speltillfällen!BJÄRNUM/VITTSJÖ 8/5
10.00 Nybo Äldreboendes fönster
11.00 Slättarödsvägen Radhusområdes uteplatser
13.00 Britts fönster
HÄSSLEHOLM 13/5
10.00 Krakavägens Radhusområdes fönster
11.00 Sagolunden uteplats
ESLÖV 15/5
11.00 Karidal
13.00 Kärråkra
14.00 Trollsjögården
KRISTIANSTAD & HÖÖR 27/5
14.00 Hammarsgården
HÖRBY & SÖSDALA 16/6


LinaMaria Bengtsson & Jerry Segerberg - Sång, kazoo, slagverk
Anna Rynefors - Fiol
Erik Ask-Upmark - Dragspel

Stort tack till:Trion,
Trion, skolkonsert
LinaMaria
Jerry
Anna

  • Du kan förstås också skicka ett manuellt mail till teatertrassel@gmail.com eller ringa LinaMaria på 0733-305890. Vi ser fram mot att höra från er!
    Behöver du en plansch/affisch inför ett framträdande kan du ladda ner det här!