ett fartfyllt piratäventyr för hela familjen!


Kapten Erik Svartskägg har inte seglat på länge. Nu är det äntligen dags att styra skutan mot äventyret! Han måste hitta skatten han grävde ner för länge sedan, men på vilken ö var det nu igen? Och så har han ju ingen besättning heller! Bara NI kan hjälpa honom! Följ med på ett spännande äventyr på de sju haven fyllt av musik, dramatik och humor där publiken får hjälpa vår stackars pirat få skutan på rätt köl. På vägen träffar vi på fler pirater, sjöodjur, vulkaner och andra farligheter men tillsammans överkommer vi förstås svårigheterna och hittar rätt till slut. Nyskrivna sånger blandas med klassiska barnsånger som alla kan sjunga med i!

I denna interaktiva föreställning får barnen räkna, sjunga med och hjälpa till att också driva handlingen framåt med rörelserytmik och publikmedverkan. Föreställningen kan ges i två varianter - en nedkortad för de minsta 1-3 år, med de lite "läskigare" inslagen ersatta av gosedjur och förstås "standardvarianten" på ca 35 minuter för modiga 3-9-åringar som avslutas med att de hugade får gå på plankan - och mottaga ett äkta piratdiplom!

Medverkande: Erik Ask-Upmark: Dragspel, säckpipa, flöjt & sång

erik svartskägg kommer till hovdala slott!

Massa spännande saker händer på Hovdala Slott strax söder om Hässleholm under höstlovet! 31/10 och 2/11 blir det Halloweenvarianten av Jakten på Piratskatten - nu ännu läskigare... Läs mer på Facebookeventet!

 

   
  Föreställningsinformation som PDF